Rijles in Epe

Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen Woon je in (de omgeving van) Epe en ben je op zoek naar een goede en leuke rijschool? Neem dan rijles bij Correct & Oscar Palm, al meer dan 65 jaar een toonaangevende en innovatieve rijschool in de regio!

Voordelen van lessen bij Correct & Oscar Palm:
Veilig! Diverse soorten rijbewijzen te behalen
Veilig! Verschillende rijopleidingen
Veilig! De beste theoriecursus van Epe en omgeving
Veilig! Hoog slagingspercentage (76% – 80&)
Veilig! Hoge klanttevredenheid (klanten geven gemiddeld een 8,5)

Je kunt voor diverse soorten rijles terecht bij rijschool Correct & Oscar Palm. Zo kun je je rijbewijs halen voor scooter, motor (rijbewijs A), auto (B), auto met aanhanger (BE), vrachtwagen (C, C1 en CE), bus (D en D1) en taxi. Ook kun je vaarbewijs I en II halen.

Daarnaast bestaan er verschillende soorten rijopleidingen. Zo kun je al in één dag je scooterrijbewijs halen middels een dagopleiding, kun je beginnen met autorijlessen te nemen in een veilige simulator of kun je voor een proefles Try the Bike kiezen, om op een laagdrempelige manier kennis te maken met motorrijden.

Wat de meeste rijlessen gemeen hebben, is dat de opleiding vaak bestaat uit een theoretisch gedeelte, een praktijkgedeelte en één of meerdere examens. De duur van de rijles zelf verschilt per soort rijopleiding. Zo duurt een autorijles 45 minuten en een motorrijles 2x 60 minuten. Het aantal lessen dat je ongeveer nodig zult hebben hangt van verschillende factoren af, waaronder de soort rijopleiding, maar is in sommige gevallen na een proefles wel in te schatten.

Wil je meer informatie ontvangen over rijlessen bij Correct & Oscar Palm in Epe of wil je je direct aanmelden voor een rijopleiding of proefles? Neem dan contact op middels onderstaande contactmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

(We nemen eerst contact met je op)

.. of bel ons op 0570-618302

(di-vr 9:00 – 17:30 uur / za 9:00 – 13:00 uur)

Veilig! De beste theorie cursus in de omgeving
Veilig! Klanten beoordelen ons met een 8.4!
Veilig! 93% van onze klanten beveelt ons aan!
Veilig! Hoog slagingspercentage (76%-80%)