Onze medewerkers

Oscar
Hallo, mijn naam is Oscar Palm en ben eigenaar van de verkeersschool. Ik ben in het bezit van alle instructeursbewijzen. Mijn werkzaamheden zijn hoofdzakelijk op kantoor, zoals de boekhouding e.d. Ook examineer ik nog gemiddeld 1 dag per week bij het IBKI. Dit zijn examens voor het instructeursbewijs. Mijn grote hobby’s zijn varen en muziek maken. Dit laatste doe ik ook regelmatig op feesten en partijen.Graag stel ik je voor aan de rest van het team van Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen.

Je ziet mij hier snel verschijnen!
Mijn naam is Ben en ik werk 2 a 3 dagen per week bij Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen.
Ik heb jarenlang bij de marechaussee gewerkt en daar ook rijopleidingen verzorgd.Inmiddels ben ik gepensioneerd maar kan (nog) niet stilzitten en geef daarom met veel plezier rijles in de auto, auto + aanhanger, en soms geef ik ook nog les op de vrachtauto.
Demet
Hallo, mijn naam is Demet. Ik ben van Turkse afkomst, maar geboren en getogen in Deventer en moeder van 2 kinderen. Sinds 2013 werk ik met plezier als rijinstructrice bij Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen. In mijn vrije tijd doe ik veel met mijn gezin, familie en vrienden.
Erik Z.
Mijn naam is Erik Z. en ik ben al vele jaren rijinstructeur bij Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen. Ik geef autorijles (ook automaat) en bromfiets- en motorrijlessen.Het lijkt me leuk om je te ontmoeten binnen onze verkeersschool en we gaan je met de volle 100% inzet aan je rijbewijs helpen. Graag tot ziens.
Maartje
Mijn naam is Maartje, samen met mijn man en dochter woon ik in Deventer. Mij kun je 3,5 dag per week op kantoor aantreffen. Hier houd ik mij bezig met de planning, informatie geven en de facturatie.Ik werk sinds november 2014 bij Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen. Dit doe ik met veel plezier!
Meld je aan bij onze verkeersschool en ik zorg ervoor dat je meteen een mooie planning krijgt van je rijlessen. Graag tot ziens.
Ralf
Ik ben Ralf en ik werk vanaf mei 1996 bij Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen.
Ik ben instructeur voor de personenauto, personenauto met aanhanger, vrachtauto, vrachtauto met aanhanger en taxi-opleidingen.
Sandra
Hallo, mijn naam is Sandra en ik ben 3 dagen per week werkzaam op kantoor. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik verzorg de planning en facturatie van onze leerlingen en dat is soms een heel gepuzzel om alles mooi te plannen maar is tevens elke dag weer een uitdaging. Meld je aan bij onze verkeersschool en ik zorg ervoor dat je meteen een mooie planning krijgt van je rijlessen. Graag tot ziens.
Zlatko
Ik ben Zlatko en ben al sinds 1993 instructeur. Sinds een aantal jaren werk ik hier nu met veel plezier.
Ik geef autorijles, motorrijles, en ook bromfietsrijles. Ik woon vlakbij de rijschool en dat vind ik erg prettig. In mijn vrije uren ben ik druk met ons gezinnetje.Graag tot ziens op de rijschool en samen maken we er wat leuks van!