Eerlijk stel met hart voor de rijschool

Oscar Palm wordt gerund door Hanneke en Oscar. Oscar richtte zijn bedrijf in 1993 op en in 2017 kwam Hanneke aan boord als manager personeel en administratie. Hanneke en Oscar zijn eerlijke en hardwerkende mensen die het de ander graag naar de zin maakt. In hun vrije tijd delen ze hun passie: varen. Aan het roer van Oscar Palm Opleidingen vullen ze elkaar naadloos aan: Oscar zorgt er met al zijn ervaringen voor dat alles op rolletjes loopt in het veld. Hanneke doet hetzelfde achter de schermen.

Benieuwd naar onze opleidingen of ons beroepsmatig aanbod? Bekijk ze via de knopen hieronder.

Over ons

Oscar Palm

oprichter

Al mijn hele werkende leven ben ik instructeur. Direct nadat ik mijn papieren op zak had, startte ik als instructeur in loondienst. Het duurde niet lang, voordat ik zelfstandig aan de slag wilde gaan. Ik richtte na anderhalf jaar mijn eigen rijschool op en tot op de dag van vandaag geniet ik daar met volle teugen van. Natuurlijk, soms is het onzeker en word ik het harde werken wel eens zat. Maar dat weegt nooit op tegen het plezier dat ik heb in lesgeven. Ik vind alle opleidingen mooi om te geven, maar heb een stille liefde voor het grote geschut: vrachtwagens, tractoren, dat werk. Ook het examineren bij het IBKI vind ik prachtig om te doen, net als nieuwe instructeurs toetsen of ze er klaar voor zijn. Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag met Hanneke het water op; wij delen de liefde voor het varen. Verder maak ik graag muziek en zing zo af en toe.

Hanneke Schouten

manager

Jarenlang heb ik als begeleidster gewerkt op een zeer intensieve groep verstandelijk gehandicapten met een stoornis. Dat deed ik met liefde. De overstap naar de rijschool ging dan ook niet van de één op de andere dag. Toch werk ik er nu al een poos met veel plezier. Ik kan erg genieten van het persoonlijke contact met de rijcoaches. Als een rijcoach op kantoor zijn verhalen van die dag met mij deelt, bijvoorbeeld. Maar ook de minder leuke dingen delen we met elkaar, dat vind ik waardevol. Belangrijk in mijn werk is ervoor te zorgen dat iedereen met plezier z’n werk kan doen. Daar komt van alles bij kijken: planning, administratie, maar ook zorgen voor de juiste balans. Samen met Oscar zetten we ons in voor al onze rijcoaches. Soms moeten we er wel voor waken dat we ook over iets anders praten, dan over de rijschool. Maar dat komt bijna altijd wel goed! Oscar maakt graag muziek, ik ben geregeld te vinden bij mijn toneelvereniging. Zo houden we het leuk voor en met elkaar en kunnen we ons altijd maximaal inzetten voor de rijschool.

Onze coaches

We zijn er trots op hoe we met elkaar werken bij Oscar Palm Opleidingen. We zijn altijd eerlijk en oprecht. Tegen onze medewerkers en tegen onze klanten. Gaat het goed met je opleiding? Dan krijg je dat zeker te horen van ons. Kan het beter? Ook dat zeggen we tegen je. Zoals wij er altijd voor de klanten zijn, zo zijn we er ook voor onze mensen. We vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en iedere dag (of nou ja, bijna iedere dag) het werk met plezier uitvoert. Zodat zij zich vervolgens met plezier kunnen inzetten en goede lessen verzorgen.

Hieronder een mooi overzicht van onze coaches per opleiding.

Naam A AM B BE C C1  CE D T C95 Kantoor
Ben x x x x x
Cynthia x
Els x
Erik x x
Frans x
Ginette x
Hanneke x
Harrie x
Hendrik Jan x x x x x x x x x x
Jan x
Jeffry x
Jeroen x
Johan x
John x x
Joost x x
Marco x
Marjolein x
Oscar x x x x x x x x x x x
Paul x
Ralf x x x x x x x
Richard x
Sandra x
Silvia x
Zlatko x x x

 

Rijlesplanning op je mobiel

Uniek in Deventer en omstreken: centrale rijlesplanning op je mobiel.

Lees meer

Ontdek onze webshop

Maak kennis met onze webshop. Daar vind je gratis theorievragen.

Lees meer