Rijlesplanning op je mobiel

Al de autorijlessen van Oscar Palm Opleidingen voeren wij onder de vlag van ANWB Rijopleiding. Dat betekent dat je profiteert van kwaliteit en zekerheid. Bovendien profiteer je van handige functionaliteiten, waaronder de handige RijbewijsApp.

Persoonlijke vorderingenkaart

De persoonlijke vorderingenkaart in de RijbewijsApp zorgt ervoor dat iedereen die dat wil (jij, maar bijvoorbeeld ook je ouders) een goed beeld heeft van hoe je scoort op bepaalde onderdelen en hoe snel de vorderingen verlopen. Je rijinstructeur kijkt namelijk na iedere les hoe ver je bent met de verschillende disciplines en wat je verbeterpunten zijn. Op deze manier ben jij in staat om je goed voor te bereiden voor de volgende les. Ook weet je op deze manier precies wanneer je volledig klaargestoomd bent voor het rijexamen!

Na iedere rijles kun je in de RijbewijsApp aan de hand van een rapportcijfer zien of je voortgang hebt geboekt op bepaalde onderdelen. Dit vergroot de kans van slagen en verkleint het aantal te nemen lessen.

Inzicht in je planning

Of je nu graag heel je rijopleiding al gepland wil hebben of slechts een aantal lessen vooruit… Met de RijbewijsApp heb je altijd inzage in je lesplanning en leshistorie. Bovendien kun je deze synchroniseren met de agenda op je mobiel, super handig! Zo heb je al je gemaakte afspraken op een rijtje en weet je ook precies hoeveel lessen je al gereden hebt door terug te bladeren in je agenda.

Meer informatie over de RijbewijsApp vind je op de website van de ANWB.

Rijlesplanning op je mobiel

Uniek in Deventer en omstreken: centrale rijlesplanning op je mobiel.

Lees meer

Ontdek onze webshop

Maak kennis met onze webshop. Daar vind je gratis theorievragen.

Lees meer