Rijles in Apeldoorn

Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen Woonachtig in Apeldoorn of omstreken en geïnteresseerd in het volgen van rijlessen? Dan is Oscar Palm Opleidingen de rijschool waar u naar op zoek bent!

Deze moderne en innovatie rijschool is al meer dan 65 jaar toonaangevend in de regio en biedt u diverse mogelijkheden voor het beginnen aan een rijopleiding.

Waarom kiezen voor Oscar Palm Opleidingen:
Veilig! De beste theoriecursus van Apeldoorn en omgeving
Veilig! Hoog slagingspercentage (76% – 80&)
Veilig! Hoge klanttevredenheid (klanten geven gemiddeld een 8,5)
Veilig! Verschillende soorten rijopleidingen

Of je kiest voor scooterrijles, motorrijles (rijbewijs A), autorijles (B), auto met aanhanger (BE), vrachtwagen (C, C1 en CE), bus (D en D1) of taxi, het is allemaal mogelijk bij Oscar Palm Opleidingen. Ook het volgen van een opleiding voor het vaarbewijs I en II behoort tot de mogelijkheden.

Behalve verschillende opleidingen, zijn er ook diverse soorten rijlessen mogelijk. Je kunt al in één dag je de opleiding voor het scooterrijbewijs afronden door een spoedcursus te volgen of je kunt Try the Bike kiezen, een proefles van 2 uur die je op een laagdrempelige wijze kennis laat maken met motorrijden. Na deze proefles kan ook een inschatting gemaakt worden van het aantal lessen dat je ongeveer nodig zult hebben om examen te mogen doen.

Hoe lang de reguliere rijlessen duren, verschilt per rijopleiding. Zo duurt je autorijles doorgaans 45 minuten en volg je motorrijlessen meestal in blokken van 2x 60 minuten. Voor de meeste opleidingen geldt dat ze bestaan uit een theoriegedeelte, ene praktijkgedeelte en het afleggen van één of meerdere examens.

Wil je graag beginnen met het nemen van rijlessen bij Oscar Palm Opleidingen in de buurt van Apeldoorn? Of wil je eerst een proefles nemen of meer informatie aanvragen? Neem dan contact op via onderstaande contactmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

(We nemen eerst contact met je op)

.. of bel ons op 0570-618302

(ma 13:00 -17:00 uur /di-vr 9:00 – 17:30 uur / za 9:00 – 13:00 uur)

Veilig! De beste theorie cursus in de omgeving
Veilig! Klanten beoordelen ons met een 8.4!
Veilig! 93% van onze klanten beveelt ons aan!
Veilig! Hoog slagingspercentage (76%-80%)

Rijlesplanning op je mobiel

Uniek in Deventer en omstreken: centrale rijlesplanning op je mobiel.

Lees meer

Ontdek onze webshop

Maak kennis met onze webshop. Daar vind je gratis theorievragen.

Lees meer