Rijles in Deventer

Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen Wil jij beginnen met het nemen van rijlessen en woon je in (de omgeving van) Deventer? Kies dan voor Oscar Palm Opleidingen, dé toonaangevende en innovatieve verkeersschool in de regio!

Pluspunten van rijschool Oscar Palm Opleidingen:
Veilig! Diverse soorten rijopleidingen
Veilig! De beste theoriecursus van Deventer en omstreken
Veilig! Hoog slagingspercentage (76 – 80%)
Veilig! Hoge klanttevredenheid (gemiddeld een 8,5 van 10)

Bij rijschool Oscar Palm kun je terecht voor het volgen van opleidingen voor het scooterrijbewijs (AM), motor rijbewijs (A), autorijbewijs (B), aanhanger rijbewijs (BE), vrachtwagen rijbewijs (C, C1 en CE), bus rijbewijs (D en D1) en taxi rijbewijs. Ook kun je voor opleidingen voor het vaarbewijs I en II bij Oscar Palm Opleidingen terecht.

Per soort rijles verschilt de duur van de les. Zo duurt een autorijles bijvoorbeeld standaard 45 minuten en een motorrijles 2x 60 minuten. In de meeste gevallen bestaat je rijopleiding naast praktijklessen ook uit een theoretisch gedeelte en natuurlijk één of meerdere examens.

Er zijn diverse soorten rijopleidingen mogelijk. Zo kun je tijdens eens spoedcursus al na 1 dag lessen je scooter rijbewijs op zak hebben. Voor verschillende rijopleidingen is het mogelijk een proefles te volgen. Zo kun jij op een laagdrempelige wijze bepalen of je met de rijopleiding wilt beginnen en kunnen wij een indicatie geven van het aantal lessen dat je ongeveer nodig zult hebben.

Heb je interesse in het volgen van rijlessen bij Oscar Palm Opleidingen, wil je beginnen met een proefles of wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via onderstaande contactmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

(We nemen eerst contact met je op)

.. of bel ons op 0570-618302

( ma 13:00 – 17:00 uur / di-vr 9:00 – 17:00 uur / za 9:00 – 13:00 uur)

Veilig! De beste theorie cursus in de omgeving
Veilig! Klanten beoordelen ons met een 8.4!
Veilig! 93% van onze klanten beveelt ons aan!
Veilig! Hoog slagingspercentage (76%-80%)

Rijlesplanning op je mobiel

Uniek in Deventer en omstreken: centrale rijlesplanning op je mobiel.

Lees meer

Ontdek onze webshop

Maak kennis met onze webshop. Daar vind je gratis theorievragen.

Lees meer