Je rijbewijs binnen een dag als je wilt

Rijbewijs AM: dat is de officiële naam van het scooter- of brommerrijbewijs. Oftewel het rijbewijs dat je nodig hebt om op een scooter, brom- of snorfiets te rijden. Wil je de opleiding voor het scooterrijbewijs volgen? Nog voordat je zestien bent, als je 15,5 jaar oud bent om precies te zijn, kun je je theorie op zak hebben. Praktijkexamen voor je scooterrijbewijs mag je doen vanaf de dag dat je zestien bent.

Snel de opleiding scooterrijbewijs volgen? Dat doe je met onze dagopleiding. Daarmee kun je binnen een dag je rijbewijs AM op zak hebben.

Nu inschrijven

INFORMATIE
AANVRAGEN  Meer informatie

  RIJLES VOOR JE SCOOTERRIJBEWIJS

  Snel op pad met je brommer of scooter? Meld je dan aan voor de dagopleiding. In de ochtend heb je praktijkles. Na de middagpauze volgt het praktijkexamen.

  ONS ADVIES

  Wij adviseren altijd om vooraf eerst twee uur les te nemen. De instructeur kan dan goed beoordelen of je in de dagopleiding twee of vier uur les nodig hebt. De opleiding volg je vanuit onze vestiging in Deventer.

  Naar de rijles of het examen neem je mee

  • de examenoproep van het CBR (wordt door de rijschool geregeld)
  • een geldig legitimatiebewijs

  Theorie-examen SCOOTERRIJBEWIJS

  Voordat je kunt wegrijden op je scooter of brommer met je rijbewijs op zak, moet je een geldig theoriecertificaat hebben. Al vanaf 15,5 jaar mag je theorie-examen doen.

  ONZE THEORIELESSEN

  We gebruiken in de lessen hetzelfde examensysteem als het CBR met vaak soortgelijke vragen. Grote kans dus dat je na het volgen van onze lessen slaagt bij het CBR. Bij het theorie-examen gaat het vooral om het veilig besturen van de scooter of brommer. Denk aan: toegestane maximum snelheid, herkenning van het voertuig, geboden en verboden voor het voertuig en de gedragsregels. Het examen heeft 50 vragen en bij 44 vragen of meer goed ben je geslaagd.

  Locaties

  In Deventer geven wij iedere donderdagavond van 17:00 tot 18:00 uur. Per les betaal je € 8,50. In Epe geven we op verschillende dagen theorie-les. Bel ons voor meer informatie of reserveringen. Om een les te reserveren, bel je tijdens kantooruren. De kosten voor huurboeken bedragen € 40. Geef je de boeken binnen twee maanden terug, dan ontvang je € 20 euro retour.

  Overig lesmateriaal

  Wil je een leerboek? Die huur je bij ons voor € 20 voor twee maanden. Dit is inclusief 5 uur e-learning. Wil je dat wij het theorie-examen bij het CBR voor je reserveren? Dat kan. De kosten hiervoor zijn € 45,-.

  ONZE RIJCOACHES

  Ga op pad met onze vriendelijke, ervaren rijcoaches. Stuk voor stuk professionals die jou op weg helpen. In de tabel hieronder vind je alle coaches per opleiding.

  Naam A AM B BE C C1  CE D T C95 Kantoor
  Ben x x x x x
  Els x
  Erik x x
  Frans x
  Ginette x
  Hanneke x
  Harrie x
  Hendrik Jan x x x x x x x x x x
  Ingeborg x
  Jan x
  Jeffry x
  Jeroen x
  Johan x
  John x x
  Joost x x
  Kimberly x
  Marco x
  Oscar x x x x x x x x x x x
  Oscar vd Wouw x
  Paul x
  Pieter x
  Ralf x x x x x x x
  Richard x
  Silvia x
  Zlatko x x x

   

  LEES MEER

  Cursusagenda

  Wil je weten wanneer de volgende cursus wordt gegeven of wil je je inschrijven? Check onze cursusagenda.

  MOOIE PRIJZEN

  We bieden verschillende mooie pakketten aan. Die vind je iets lager op deze pagina. Verder hanteren we de onderstaande prijzen.

  Prijzen

  Losse theorie-les van 60 minuten € 8,50
  Losse rijles van 60 minuten € 28,00
  Praktijkexamen € 183,00

  Rijlesplanning op je mobiel

  Uniek in Deventer en omstreken: centrale rijlesplanning op je mobiel.

  Lees meer

  Ontdek onze webshop

  Maak kennis met onze webshop. Daar vind je gratis theorievragen.

  Lees meer