Gewoon goede rijles zonder gedoe

Oscar Palm Opleidingen: jouw rijschool in Deventer, Apeldoorn of Epe om de opleiding voor het autorijbewijs te volgen. Zonder fratsen of verrassingen achteraf zorgen wij ervoor dat jij de opleiding volgt voor dat felbegeerde papiertje. Al onze autorijlessen voeren wij onder de vlag van ANWB Rijopleiding. Dat betekent dat je bij onze rijschool profiteert van kwaliteit en zekerheid.

Na een intest bepalen we samen hoe jouw rijtraject gaat lopen. Kies je voor één van onze pakketten, dan bespaar je ook nog eens een hoop geld ten opzichte van losse rijlessen.

De theorielessen volg je klassikaal bij onze vestigingen in Deventer, Apeldoorn óf online. Onze theoriecursussen staan bekend als de beste in de regio.

Schrijf je direct in bij een vestiging naar keuze

 

Schrijf je in bij Epe
Schrijf je in bij Apeldoorn
Schrijf je in Deventer/Zutphen

INFORMATIE
AANVRAGEN  Meer informatie

  RIJLES AUTORIJBEWIJS

  Stap in de auto bij onze vriendelijke, ervaren rijcoaches en profiteer van de kwaliteit waar de ANWB Rijopleiding voor staat. Na een intake schatten we in hoeveel rijlessen je nodig gaat hebben. Vervolgens kun je één van onze pakketten kiezen. Met een pakket ben je stukken voordeliger uit dan met losse rijlessen. Wel zo voordelig, dus.

  HOE VERLOOPT EEN RIJLES?

  Edwin, Paul of één van onze andere enthousiaste rijcoach haalt je thuis op. Hierna ga je op weg. In je eigen tempo bouwen we iedere rijles op. Tijdens de les besteden we uitgebreid aandacht aan voertuigcontrole en verkeersinzicht. Ook kijken we naar hoe relaxed je in de auto zit. Omdat Oscar Palm Opleidingen een ANWB rijschool is, ben je gegarandeerd van zekerheid, kwaliteit en gemak. Zo krijg je een eigen persoonlijke online omgeving, een praktijkinstructieboek en een tussentijdse evaluatie. Ook is er de handige RijbewijsApp waarin je al je vorderingen kunt bekijken.

  Theorieles AUTORIJBEWIJS

  Het eerste examen op weg naar je rijbewijs is het theorie-examen. Dit examen wordt bij het CBR afgenomen. Om praktijkexamen te kunnen doen, moet je een geldig theoriecertificaat B aan de examinator kunnen tonen.

  ONZE THEORIELESSEN

  Alle theoriecursussen verzorgen wij vanuit onze vestigingen in Deventer en Apeldoorn. Bij de theoriecursus zitten de cursisten voor auto en motor bij elkaar. Met ons moderne audiovisuele theoriesysteem, in combinatie met het bij ons verkrijgbare lesmateriaal, ben je zeer goed voorbereid op het examen.

  MOGELIJKHEDEN

  We bieden de cursus één keer per maand aan. De cursus is verdeeld over twee dagen:

  • Op zaterdag van 9.00 uur tot ongeveer 16.15 uur
  • Op maandagavond van 17.30 uur tot ongeveer 21.15 uur

  Het theorie-examen is meestal op dinsdag in Deventer. Komt dat niet uit? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.

  KOSTEN

  De theoriecursus kost € 125. Dat is inclusief lunch (op de zaterdag) en het examengeld. Wil je een leer- en vragenboek huren? Die huur je bij ons voor een periode van 2 maanden voor € 20 euro (je betaalt € 40 euro en krijgt de helft terug na inleveren van de boeken). Ook kun je in onze webshop verschillende theorie-examens kopen om thuis te oefenen.

  DYSLEXIE

  Heb je last van dyslexie? Vertel het ons tijdig. We kunnen namelijk een aangepast examen voor je plannen.

  Met een beperking de rijopleiding volgen

  Ook met een geestelijke of lichamelijke beperking kun je vaak gewoon deelnemen aan het verkeer. Bij Oscar Palm Opleidingen kun je rijlessen nemen wanneer er sprake is van een beperking.

  WIJ HELPEN JE GRAAG

  Afhankelijk van het soort beperking bepalen we het opleidingstraject per persoon. Na een proefles bekijken we samen de mogelijkheden en wat nodig is. Onze speciaal opgeleide rijcoaches weten precies hoe zij les moeten geven aan iemand met een beperking.

  LEES MEER

  Met faalangst de rijopleiding volgen

  Veel mensen hebben last van stress of zenuwen. Soms al tijdens de lessen, maar vaker tijdens het examen. Bij Oscar Palm Opleidingen begeleiden onze faalangstinstructeurs je richting het faalangstexamen.

  WAT IS HET?

  De angst om te mislukken wanneer je een prestatie moet leveren; dat is faalangst. Vaak gaat het om een situatie waarin je wordt beoordeeld op kennis of handelen.

  LEES MEER

  Begeleid rijden vanaf 17 jaar

  Met 2toDrive kun je vervroegd het een rijbewijs op zak en onder begeleiding van een coach rijervaring opdoen.

  Wat is het

  Met 2toDrive kun jij eerder je rijbewijs op zak hebben. Je hoeft je niet te registreren voor 2toDrive en mag vanaf 16,5 jaar zelf een rijschool benaderen om te starten met autolessen. Vanaf 17 jaar kun je het rijexamen afleggen.

  LEES MEER

  ONZE RIJCOACHES

  Ga op pad met onze vriendelijke, ervaren rijcoaches. Stuk voor stuk professionals die jou op weg helpen. In de tabel hieronder vind je alle rijcoaches per opleiding.

  Naam A AM B BE C C1  CE D T C95 Kantoor
  Ben x x x x x
  Els x
  Erik x x
  Frans x
  Ginette x
  Hanneke x
  Harrie x
  Hendrik Jan x x x x x x x x x x
  Ingeborg x
  Jan x
  Jeffry x
  Jeroen x
  Johan x
  John x x
  Joost x x
  Kimberly x
  Marco x
  Oscar x x x x x x x x x x x
  Oscar vd Wouw x
  Paul x
  Pieter x
  Ralf x x x x x x x
  Richard x
  Silvia x
  Zlatko x x x

   

  Cursusagenda

  Wil je weten wanneer de volgende cursus wordt gegeven of wil je je inschrijven? Check onze cursusagenda.

  MOOIE PRIJZEN

  We bieden verschillende mooie pakketten aan. Die vind je iets lager op deze pagina. Al onze pakketten zijn exclusief het examen en tussentijdse toets. Verder hanteren we de volgende prijzen.

  Prijzen

  Losse individuele theorieles € 25,00
  Theoriecursus (inclusief lunch en examen) € 125,00
  Proefles € 35,00
  Losse rijles € 51,50
  Tussentijdse toets € 220,00
  Praktijkexamen € 265,50

  Rijlesplanning op je mobiel

  Uniek in Deventer en omstreken: centrale rijlesplanning op je mobiel.

  Lees meer

  Ontdek onze webshop

  Maak kennis met onze webshop. Daar vind je gratis theorievragen.

  Lees meer