Rijschool in Apeldoorn

Correct & Oscar Palm Verkeersopleidingen

Woonachtig in (de omgeving van) Apeldoorn en op zoek naar een leuke, moderne en innovatieve rijschool? Dan is Correct & Oscar Palm de juiste keuze! Deze verkeersschool is al meer dan 65 jaar toonaangevend en is bovendien één van de weinige verkeersscholen in Nederland met het BOVAG drie sterren kwaliteitslabel, wat inhoudt dat we aan de hoogste eisen op het gebied van lesauto’s, administratie, slagingspercentage en verzekeringen voldoen die door BOVAG aan rijscholen gesteld worden.

Nog meer redenen om voor Correct & Oscar Palm te kiezen:
• de beste theoriecursus van Epe en omgeving
• hoog slagingspercentage (76-80%)
• hoge klanttevredenheid (klanten geven als gemiddeld cijfer een 8,5)
• 93% van de klanten beveelt Correct & Oscar Palm aan vrienden en familie aan

Of je nu een spoedopleiding of bijscholing wilt of direct wilt starten met je rijlessen, de mogelijkheden bij Correct & Oscar Palm zijn divers. In ieder geval ben je verzekerd van een goede start van je rijopleiding, waardoor je zelfverzekerder en met meer plezier zult rijden.

Je kunt bij rijschool Correct & Oscar Palm terecht voor het behalen van verschillende rijbewijzen, te weten die voor scooter en bromfiets, motor (rijbewijs A), auto (B), auto met aanhanger (BE), vrachtwagen (C, C1 en CE), bus (D en D1), taxi en zelfs vaarbewijs I en II.

Doordat de planning en administratie gecentraliseerd zijn, gaat er geen lestijd verloren aan administratieve of financiële handelingen. Zo kun je je tijdens je lesuren volledig concentreren op het rijden. Thuis kun je vervolgens op je persoonlijke internetpagina je volgende lesafspraak of examendatum opzoeken of inzage hebben in je facturen.

Wil je meer informatie ontvangen of ben je al enthousiast geworden over het volgen van rijlessen bij verkeersschool Correct & Oscar Palm? Neem dan contact op via onderstaande contactmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

(We nemen eerst contact met je op)

.. of bel ons op 0570-618302

(ma 13:00 – 17:00 di-vr 9:00 – 17:00 uur / za 9:00 – 13:00 uur)

Veilig! De beste theorie cursus in de omgeving
Veilig! Klanten beoordelen ons met een 8.5!
Veilig! 95% van onze klanten beveelt ons aan!
Veilig! Hoog slagingspercentage (76%-80%)

Rijlesplanning op je mobiel

Uniek in Deventer en omstreken: centrale rijlesplanning op je mobiel.

Lees meer

Ontdek onze webshop

Maak kennis met onze webshop. Daar vind je gratis theorievragen.

Lees meer